Services
Services - We staan voor u klaar

Op deze pagina vind u een overzicht van onze producten, diensten en services die we uitvoeren op fixed price basis. Afgestemd op uw behoeftes.

Diensten op gebied van content creatie

Vertaling van webteksten in diverse talen
Vertalingen voor vaste prijs door native vertalers
We kunnen vertalingen aanbieden voor website teksten tegen een sterk concurrerend tarief met vaste prijs per woord. We werken hiervoor samen met native vertalers.

We richten we on me name op teksten voor gebruik op websites, dus vlot geschreven teksten bedoelt voor website bezoekers.

Vertalingen dienen aangeleverd te worden in Microsoft Word, linksonder in de hoek kunt zien het aantal woorden dat in de tekst staat vermenigvuldig dit met het bedrag per woord en u heeft de totaalprijs excl. BTW.

We werken met teksten van minimaal 500 woorden, voor kortere teksten houden we het minimale orderbedrag van € 25,00 aan.

Voor teksten groter dan 5000 woorden kunnen we een korting (tot max. 10%) bieden. Bepaalde onderwerpen waarin heel specifieke vakjargon staat zoals medische teksten of juridisch jargon kunnen we niet verwerken omdat hiervoor een vertaler nodig is die vakkennis van het betreffende onderwerp noodzakelijk is. Daarnaast kunnen we als extra service (tegen meerprijs) de teksten en vertalingen direct invoeren op uw website.

Hieronder vindt u de talen die we momenteel aanbieden en het tarief per woord. Prijzen zijn excl. BTW.
Vertaalservice Engels naar Spaans of andersom

Voor het vertalen van webteksten in het Spaans die naar het Engels vertaald te worden of andersom houden we een tarief aan van 4 eurocent per woord.
Vertaalservice Engels naar Nederlands of andersom

Voor het vertalen van webteksten in het Engels die naar het Nederlands vertaald te worden of andersom houden we een tarief aan van 5 eurocent per woord.
Vertaalservice Engels naar Duits of andersom

Voor het vertalen van webteksten in het Engels die naar het Nederlands vertaald te worden of andersom houden we een tarief aan van 8 eurocent per woord.
Daarnaast verzorgen we samen met een aantal creatieve collega's grafisch werk op maat voor uw publicaties online of offline.
Infographics op maat

Een leuke en moderne manier om informatie te delen is door het weergeven van informatie in de vorm van een infographic.

Infographics zijn niet alleen mooi maar lenen zich bij uitstek om door uw bezoekers gedeeld te worden op social media en vergroten zo uw naamsbekendheid.

Dit laatste gebeurt door in de infograhic een verwijzing naar uw website en/of bedrijf op te nemen.

We kunnen voor u een infographic maken op maat voor een vaste prijs van € 200,- Excl. BTW

Elke infographic is maatwerk, in overleg met ons levert u een tekst aan in Microsoft Word (max. 500 woorden). En in overleg splitsen we deze informatie op in stukken en bepalen we een design dat aansluit bij uw stijl en doelgroep.

Na het design is er een revisieronde waarin aanpassingen gemaakt kunnen worden.

Infographic wordt in een hoge resolutie geleverd.

U ontvangt de afbeelding in JPG en PNG formaat, dit bestand kan gebruikt worden voor plaatsing op uw website of social media.

Tevens ontvangt u het PSD formaat, ofwel de originele bronbestand wat aangepast kan worden.

U beschikt dus over de volledige licentie en het bronbestand.

Naast Nederlandse infographics kunnen we in combinatie met de vertaalservice ook de talen Engels, Spaans en Duits opleveren.

En u betaald pas bij oplevering van het gewenste resultaat.

Wordpress services

Instellen backups en security filter
Wordpress is een gemakkelijk systeem. Maar helaas ook vaak een doelwit voor hackers. Door automatische backups en een goed filter kunt u veelproblemen voorkomen.
SEO optimalisatie
Om uw website goed vindbaar te maken is het installeren van de juiste SEO plugin een must. Ook adviseren we het opzetten en integreren van o.a. Google Analystics en Webmaster tools. Zodat uw website zoekmachine vriendelijk is en meer bezoekers uit de zoekmachines trekt. Ook kunnen we u helpen om links naar uw websites te krijgen op hoge kwaliteit websites die druk bezocht worden.
Wordpress Development
U wilt een nieuwe website. Of een aanpassing in een estaande website, u heeft extra functionaliteit nodig of een specifieke pagina moet een ander uiterlijk en/of functionaliteiten bieden. Of we moeten een integratie maken tussen uw website en andere systemen, we kunnen hierin volledig maatwerk bieden.
Copyright 2014 - WP Profit Builder - All Rights Reserved