Online Groei Coach - verbeter en groei uw online business

Groei uw Online Business

Het internet groeit, er zijn momenteel 1.8 miljard websites, en 1.2 miljard youtube videos en 16 miljoen facebook business pages, met alleen een online presence ben je er niet. Hoe zorg je in deze enorme online wereld dat je gevonden wordt door je doelgroep, hoe converteer je deze bezoeker en bouw je online een relatie op ?
Hierbij wil ik je graag helpen.
Het internet gebruik is enorm maar ook de berg informatie die er te vinden is, is onvoorstelbaar groot. Hoe zorg je ervoor dat de juiste bezoeker je in deze online jungle vindt ?

En hoe gebruik je alle online middelen om niet alleen je boodschap over te brengen, maar ook te meten en te testen wat werkt en hoe je de bezoeker meer kunt bieden door slim gebruik te maken van de nieuwste online technieken.

We nemen uw online zorgen graag van u over en helpen uw online business te groeien door op gebied van o.a. zoekmachine-optimalisatie, techniek, usability en online marketing verbeteringen te adviseren en realiseren.

Aan de hand van een persoonlijk gesprek of een online skype call leer ik uw business kennen. Hierbij brengen we in kaart welke activiteiten momenteel reeds plaatsvinden op online gebied en waar op dit moment de grootste groeikansen liggen.

Het online resultaat is weer te geven in de formule: Bezoekers x Conversie x Orderwaarde = Online Resultaat.
groei-formule
Door al deze onderdelen (bezoekers, conversie en order waarde)te onderzoeken, krijgen we een goed beeld waar groeikansen liggen. En door samen aan de slag te gaan met het maken van verbeteringen, kunnen we samen een optimaal resultaat voor uw onderneming bereiken. Of we nu de bezoekers met 25% verbeteren of 25% meer conversies weten te halen het online resultaat is in beide gevallen 25% verbetert. Door op alle 3 de onderdelen 25% winst te boeken kun je een online omzet verdubbelen.

Hoewel veel technieken die we gebruiken in veel scenarios toepasbaar zijn is elke situatie specifiek en vereist een aanpak op. Heb je al behoorlijke bezoekersaantallen, maar vallen het aantal verkopen of leads tegen zullen we als eerste naar de conversies kijken. Wordt je website voor 60% door mobiele gebruikers bezocht maar is deze niet goed te gebruiken op een telefoon dan is dat het eerste actiepunt.

Online Services
We verrichten diverse services op gebied van o.a. techniek en zoekmachine optimalisatie. We geven coaching op maat en laten ook complete en geoptimaliseerde websites bouwen. Ook het verzorgen van leads op commissiebasis behoort tot de mogelijkheden.

Inspiratie blog
Neem een kijkje in onze kennisblog en leer welke dingen u zelf kunt doen voor het verbeteren van uw business. Wanneer u of een van deze onderwerpen verder wil sparren maak dan een vrijblijvende afspraak
website-visitors
Bezoekers
"Niet alleen kwantiteit maar ook kwaliteit telt"
Eerste aandachtspunt voor je online business is: Trek je wel genoeg bezoekers. Maar ook zijn dit wel de juiste bezoekers. Op welke zoekwoorden wordt je nu al gevonden in Google. En op welke posities? En op welke zoekwoorden moet je scoren om de juiste klanten binnen te halen. En hoe verbeter je dit?
Conversies
"Meer resultaat met dezelfde bezoekers"
In de online wereld geldt vaak dat 90% van de tijd en aandacht uitgaat naar het verkrijgen van meer nieuwe bezoekers en gemiddeld slechts 10% in het maken van verbeteringen die ervoor zorgen dat een hoger percentage van je bezoekers converteert. Echter een conversieverbetering van 25% levert net zoveel op als 25% meer bezoekers.
website-conversions
order-value
Orderwaarde verhogen
"Bied meer waarde en haal meer uit je klant"
Zijn er mogelijkheden om de gemiddelde orderwaarde te verhogen. Bijvoorbeeld door betere en duurdere producten aan te bieden. Kan ik klanten die eenmaal een transactie hebben gedaan verleiden tot een nieuwe aankoop. Hoe bouw ik een duurzame band op met mijn klanten? En hoe kan ik bezoekers die halverwege het bestelproces de website verlaten opnieuw naar de website laten komen?
"Snelheid is alleen maar zinvol als je de juiste richting op gaat." – Joel Barker
image8
Waarmee kunnen we u helpen?
Wat doet een online groei coach voor u?

Heeft u nog geen website ? Dan kunnen we u van dienst zijn met het opzetten een website. We zetten sites op die niet alleen duidelijk zijn voor uw klanten maar ook door zoekmachines begrepen worden

Als u al een website heeft, nog beter! Met behulp van de online scan kunnen we aangeven waarin je website verder verbeterd kan worden. Met als uitgangspunt "If it ain't broke don't fix it" kunnen we vaak een bestaande site met relatief kleine aanpassingen op onderdelen verbeteren

U wilt meer leads en sales maar eigenlijk wilt u zich helemaal niet bezig houden met websites en online marketing. Voor een aantal klanten bieden we services op commisiebasis aan. Dus geen grote investeringen vooraf aan een (nieuwe) website, geen onderhoud of omkijken. Alleen maar extra leads en sales waarover u een commisie per transactie betaalt. U betaalt dus alleen over de extra sales die we voor u genereren.
HOE WE GAAN WE VERDER ?
Is uw interesse gewekt voor onze services, kunt u hieronder uw keuze maken

Maak een afspraak
Plan in de kalender een afspraak voor een telefoongesprek of nog beter via skype.

Ik wil een vraag stellen
Ik heb een vraag die per mail beantwoord kan worden.
Mail me dan op onlinegroeicoach@gmail.com

Aanmelden nieuwsbrief
Graag ontvang ik de periodieke nieuwsbrief met waardevolle informatie en tips over online groeien.
ONZE FILOSOFIE
"Zoekmachine optimalisatie, meten van resultaten en techniek spelen een belangrijke rol. We zijn er ons echter altijd van bewust dat online communicatie ten alle tijden in dienst moet staan van de klant. Alleen door een focus te blijven houden op de eindklant kunnen alle technologieën een bijdrage leveren aan een betere communicatie met de klant. En dit leidt tot meer business."
Ontvang het e-book "Growth-hacking in de praktijk"
logo
Copyright 2015 - Online Groei Coach - All Rights Reserved