Lead generatie - extra sales zonder extra inspanningen
U wilt meer omzet via internet ?
U produceert Premium producten en u wilt meer sales via internet.

U wilt echter niet meer tijd en geld in uw website en in social media steken.

Dan hebben we voor u de oplossing:
Je leest helaas te vaak verhalen (bron higherlevel.nl) zoals

"We hebben een webshop laten maken door een websitebureau. Ondanks de forse investering vielen de verkopen tegen en hebben we een zoekmachine specialist ingehuurd om meer bezoekers te krijgen. Deze zorgde er voor dat we inderdaad voor dat we in 2 weken tijden bovenin Google stonden op diverse zoektermen en we onze producten verkochten beter. Echter een maand later is de website uit Google verdwenen, hebben we iets verkeerd gedaan, hebben we een penalty voor over optimaliseren, wat moeten we nu doen ?"

of

"We hebben een webshop laten maken voor veel geld. De website zag er geweldig uit maar de verkopen vielen tegen. Een zoekmachine-specialist heeft deze situatie geanalyseerd en kwam tot de conclusie dat de website verkeerd is opgezet en nu verbouwd moet worden om te kunnen ranken..."

of

"We hadden een 5 jaar oude webshop die goed liep maar op gebied van look-and-feel sterk verouderd was. Daarom lieten we een nieuwe website maken en hebben we deze over de oude heen laten zetten. De verkopen zijn helaas gehalveerd."

Natuurlijk zijn er ook gevallen waar het wel goed gaat, maar feit is dat er een forse investering van tijd en geld noodzakelijk is, en dat je pas achteraf weet of dit op de juiste manier is geïnvesteerd.

Elke partij doet zijn best en belooft veel maar is niet verantwoordelijk voor het eindresultaat. En het investeringsrisico is dus volledig voor u. U betaald de rekening zonder garanties dat u deze terugverdient.Ons voorstel op basis van Lead Generatie is anders:

U betaalt ons voor de resultaten

Wij bouwen uw site

Wij regelen bezoekers

Meten en analyseren

Werken samen met u
Kortom, u doet hetgeen waar u goed in bent en wij doen de online marketing en wat hier voor u bijhoort. Dit doen we voor een commissie percentage per sale of lead. Uw doel is dus ons doel: zoveel mogelijk klanten binnenhalen.

Ook als u al een eigen website heeft is samenwerking een optie. de website die we voor u bouwen kan naast de eigen website bestaan.

Belangrijk is dat u een kwalitatief goed premium product of dienst heeft te bieden aan de klant. En een oplossing biedt waar online naar gezocht wordt.

Dit kan van alles zijn,varierend van oldtimers, tot diensten als speciale therapieën. Maar ook speciale vakanties of rondreizen.

Samenwerking is op basis van duidelijke afspraken vooraf, over commissies, werkwijzen en verwachtingen.
Klinkt goed, is deze service voor iedereen ?
Deze service is helaas niet voor iedereen. Om goede resultaten te behalen moeten we een samenwerking aangaan voor lange tijd. Daarom is het dus belangrijk dat we ‘een klik’ hebben met elkaar en er voldoende mogelijkheden zijn voor het product of de dienst die we voor u online kunnen gaan verkopen. We letten hierbij o.a. op de volgende zaken:
  • U heeft een gevestigde onderneming met een eigen product of dienst.
  • U verkoopt geen commodity producten die een klant in de winkel kan halen
  • Uw product moet ons aanspreken
  • En naar ons inzicht voldoende potentie hebben om online aan te bieden
  • Premium consumenten of B2B product orderwaarde minimaal 100 euro
  • Volledige medewerking met het opstellen van teksten
  • U wil voor langere tijd met ons een samenwerking aangaan
  • We doen vaak een korte campagne (Adwords) tegen kostprijs om een snel inzichten te krijgen
Kortom, we zijn selectief in het aangaan van samenwerkingen. Er moet zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak een klik zijn. Vanuit beide kanten moet het vertrouwen aanwezig zijn dat we samen goede resultaten kunnen halen.

Ik kan me voorstellen dat u nog steeds met vragen zit of wil nagaan of een samenwerking mogelijk is. De eerste stap is het sturen van een mail naar onlinegroeicoach@gmail.com. Daarna kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend telefoon of skypegesprek.
logo
Copyright 2015 - Online Groei Coach - All Rights Reserved